Părțile corpului în turcă

 0    19 flashcards    ultimate.ro.tr
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
părțile corpului
start learning
vücudun bölümleri
laba piciorului
start learning
ayak
picior
start learning
bacak
braţ
start learning
kol
genunchi
start learning
diz
mână
start learning
el
deget
start learning
parmak
deget de la picior
start learning
ayak parmağı
stomac
start learning
mide
umăr
start learning
omuz
cot
start learning
dirsek
piept
start learning
göğüs
gât
start learning
boyun
cap
start learning
kafa
ochi
start learning
göz
nas
start learning
burun
gură
start learning
ağız
ureche
start learning
kulak
păr
start learning
saç

Părțile corpului în turcă

Ai nevoie de un site util și eficient cu care să studiezi limba turcă? Ai învățat cu multe platforme, dar nu doreai să mai continui? Cu VocApp, îți vei realiza visul! Metoda cartonașelor, pe care o folosim, este foarte eficientă! Dacă visai de demult să afli cum se numesc părțile corpului în turcă - o poți face cu lecția noastră! Cu noi, vei învăța nu numai cuvinte noi în turcă, dar și îți vei dezvolta pronunția în turcă! Încearcă să înveți cu noi cum se zice la Părțile corpului în turcă și continuă aventura în lumea acestei limbi! Sistemul de Repetiție de la VocApp te va ajuta să repeți toate cartonașele din lecția Părțile corpului în turcă și să le memorezi! Nu mai irosi timp în zadar, începe să studiezi cu lecția Părțile corpului în turcă și vei vedea că cu VocApp, poți începe să vorbești limba turcă!

Pentru ce să înveți limba turcă?

Dacă nu ești încrezut că vrei să studiezi limba turcă, uite câteva dintre cele mai importante motive de a o face! Dacă vei studia limba turcă, vei beneficia de oportunitatea de a cunoaște o mentalitate nouă! Vei putea înțelege tradiții diferite și vei fi un interlocutor deosebit! Dacă vei cunoaște turca, vei obține acces la resurse noi și vei gândi global! Mai mult, odată ce vei cunoaște limba turcă, vei obține o mulțime de posibilități în viață! Nu ești sigur cum să începi să înveți limba turcă? Cea mai bună metodă de a învăța limba turcă este cu cartonașe! Echipa VocApp ți-a pregătit o lecție de Părțile corpului în turcă sub formă de listă de cartonașe. Aceasta te va ajuta să ții minte cuvinte utile în turcă datorită pronunției, imaginii și traducerii din fiecare cartonaș! Învață o cantitate incredibilă din vocabularul din limba turcă cu lecția noastră Părțile corpului în turcă! De ce metoda de la VocApp e cea mai potrivită pentru a învăța o limbă? Vei economisi timp cu Sistemul de repetiție de la VocApp și îți vei mări vocabularul în modul cel mai eficient! De asemenea, poți corecta pronunția în turcă cu toate înregistrările din cursurile noastre! Începe cu lecția Părțile corpului în turcă acum și învață cum să pronunți cuvintele din cartonașe! Află cum se zice la Părțile corpului în turcă cu noi!

Alte cartonașe în turcă

Lingviștii noștri muncesc în fiecare zi pentru a crea cursuri noi și interesante! Găsește cursul care ți se potrivește perfect printre lista de cursuri de la VocApp! Învață vocabularul lecției Părțile corpului în turcă repede cu platforma VocApp! Odată ce memorezi toate cuvintele din lecția Părțile corpului în turcă, continuă să înveți pentru rezultate nemaipomenite.

Cu VocApp, poți studia o limbă populară online și îți poți reîmprospăta cunoștințele ușor!


You must sign in to write a comment