Camere din casă în chineză

 0    11 flashcards    ultimate.ro.zh
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
camere din casă
start learning
房子里房间
camera de zi
start learning
客厅
dormitor
start learning
卧室
baie
start learning
洗澡间
bucătărie
start learning
厨房
hol
start learning
大厅
sufragerie
start learning
餐室
grădină
start learning
花园
subsol
start learning
地下室
scară
start learning
楼梯
balcon
start learning
阳台

Camere din casă în chineză

Visai mereu să poți vorbi chineza? Ai învățat cu multe aplicații, dar de fiecare dată pierdeai motivația? Învață principalul vocabular din chineză rapid cu VocApp! Nu știi cum să zici la camerele din casă în chineză? Vei obține răspunsul în lecția Camere din casă în chineză și vei învăța multe cuvinte în această limbă! Vei avea, de asemenea, oportunitatea de a învăța pronunția în chineză cu înregistrările audio ale cuvintelor citite de către lector! Află cum se zice la Camere din casă în chineză cu noi și nu uita niciodată vocabularul nou! Nu mai pierde timp cu alte lecții - învață limba chineză chiar acum!

Principalele motive să studiezi chineza

Lingviștii VocApp susțin că învățarea unei limbi ca chineza este foarte importantă și poate aduce multe oportunități neașteptate! Există destule cauze de a începe să studiezi chineza acum! Uite câteva! Învățând limba chineză, vei gândi în această limbă și îți vei dezvolta capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp! La fel, îți vei dezvolta memoria! Cunoașterea unei limbi ca chineza va fi un mare plus în CV-ul tău și îți va aduce oportunități interesante în multe domenii ale vieții! Nu ești sigur cum să începi să înveți limba chineză? Cea mai eficientă metodă de a studia limba chineză este cu cartonașe! Echipa VocApp a pregătit pentru tine o lecție de Camere din casă în chineză sub formă de o listă de cuvinte. Aceasta te va ajuta să ții minte cuvinte utile în chineză datorită traducerii, imaginii și pronunției din fiecare cartonaș! Învață o cantitate enormă din vocabularul din limba chineză cu lecția noastră Camere din casă în chineză! Ce face ca site-ul nostru să fie atât de potrivit studierii limbilor? VocApp are multe funcții interesante! De exemplu, vei putea descărca lista de cartonașe din lecția Camere din casă în chineză pentru a avea totul cu tine unde n-ai fi și a învăța fără internet! De asemenea, îți vei practica pronunția cuvintelor din lecția Camere din casă în chineză cu ajutorul lectorului! Fiecare cartonaș îți va demonstra sensul și traducerea cuvintelor în chineză, ca să le înțelegi ușor!

Vezi și alte cartonașe de la VocApp!

Site-ul nostru e plin de resurse utile create de lingviști pasionați! Suntem încrezuți că vei găsi un curs perfect din lista noastră de cursuri! Ține minte să repeți toate cuvintele lecției Camere din casă în chineză pentru a le memora pentru totdeauna! Dacă ți-a plăcut lecția Camere din casă în chineză, continuă să studiezi limba chineză cu alte lecții de la VocApp.

Cartonașele VocApp te vor face să-ți formezi un vocabular și să-ți perfecționezi pronunția în chineză ușor! Încearcă chiar acum!


You must sign in to write a comment